Alla inlägg under oktober 2012

Av jenny - 7 oktober 2012 22:04

I fredags åkte Lova och jag till stallet. Äntligen! Det var alldeles för länge sen sist. Den här gången vart Lova lite mer rastlös i vagnen så hann bara snabbt kolla igenom busen så alla dojjer var på och borsta bort den värsta skiten innan vi tog oss en promenad. Lova får hänga i selen och det tycker hon är kul! Tänkte hon ska få prova att sitta på Manne också nu snart men vill ha lite hjälp av någon som kan föreviga det med att fota. En tredje arm och hand hade inte varit fel..

I lördags åkte hela vår lilla familj till Tyresta och promenerade. Det var toppenfint väder och vi vart alldeles svettiga av att knata runt i ena slingan. Efter vår prommis åkte vi hem till faster Lotta och kusinerna Elin och Fredde för att fylla på reserverna med glass och kaffe. Pratet gick givetvis till Mallis nästa sommar. Det ska bli riktigt härligt!


tyresta

       


Idag så åkte jag iväg en liten snabbis till en skola som hade klädbytardag. Hittade väl egentligen ingenting som hon kan ha nu, men lyckades ändå få med mig 7 plagg hem i lite större storlekar :)

Lite fika igen senare på eftermiddagen hos min bror Anders. Hans yngsta dotter fyllde 13 år! (Lovas kusin där med förstås..) Så fyllde på reserverna där med.. Undrar om de har vass på Mallis som man kan gömma sig i..? Eller så var det det där med att sätta fart på träningen igen. Vill ju, men lite ont om tid. Fast det är ingen vidare bra ursäkt, det vet jag   

Av jenny - 3 oktober 2012 13:56

Idag har vi varit på babycafé och träffat ett gäng med andra bäbisar som lever runt. Lova tyckte att dagens grej var en liten trähund med fantastiskt rolig svans att bita på. De tyckte andra bebisar också och försökte ta den. Men Lova hade varit smart och virat snöret runt handen så det gick inte..

Nu är det lite gnälligt så bjuder på några bilder istället.


 

vår lilla cowboy


     

     

Ovido - Quiz & Flashcards