Alla inlägg den 6 augusti 2011

Av jenny - 6 augusti 2011 10:24

I sommar så har Melker och Freja varit mer ute än inne. Jag som hade fått för mig att katter gärna sover nästan 20 timmar per dygn och är vakna och röjer de resterande 4. Men de har varit vakna dygnet runt känns det som. Speciellt Melker. Han går ut vid 3 på natten och kommer in kring 23 på kvällen. Visst, han kommer ju in och rapporterar under dagen också ett antal gånger, men inte att han lägger sig och sover. Men han är så trött att han nästan vinglar runt och ändå ska han ut.. Freja däremot hon hoppar upp på sin plats i en garderob och sover några timmar i taget, sen försvinner hon ut igen och kommer tillbaka för att käka lite. Vilket liv de har!


ett besök i lilla micran

     

freja trötter

     

Av jenny - 6 augusti 2011 10:08

Nu håller vi som bäst på här hemma och bygger en stor altan på baksidan. Eller vi och vi... Det är Per som snickrar förstås  .


Såhär såg vår stackars plutte altan ut innan den revs.

  Den var så liten att när man satt i en stol runt borde vi har haft så kunde man rasa ut utanför kanten med stolsbenet.. Det var ett gäng med rosor och en ölandstok längs med hela altan och plattorna som vi rivit upp.

 

Istället så bygger vi en altan, som blev liite större än tänkt, men det kommer bli så fint när det är klart.

Själva altan blir 40 kvm med infälld ledbelysning längs med kanten som lyser upp litegrann på kvällarna. En stor öppning på 2 meter med en trappa blir det så småningom och ett vitmålat staket med kryssmönster.


Än så länge ser det ut såhär

   

Per jobbar och sliter

 

Ovido - Quiz & Flashcards