Alla inlägg den 1 mars 2011

Av jenny - 1 mars 2011 10:57

Melker har fått börja gå ut så smått. Det märks att han riktigt längtar ut och tillbaka till sitt liv som utekatt. Men än så länge måste allt vara kontrollerat till han blir ännu starkare i benet.

Nu när det varit så mycket snö ute så har det varit alldeles perfekt att släppa ut honom. Vi har skottat en gång och snön har varit som ett staket. Plus att han tycker det är rätt kallt ute, han har inte satt vinterpälsen som Freja eftersom han varit inne hela tiden och vill inte vara ute för länge.

Men nu har "lillasyrran" Freja visat honom vart man ska traska upp på snön för att komma vidare ut från tomten. De glider helt enkelt upp på snöhögen vid friggan och går över staketet och vidare ut vid vändplan på baksidan. Där såg vi för någon dag sen först Freja som satt mungo och tittade in mot oss., sen Melker bakom friggan som tittade lite finurligt mot Per när han gått runt för att hämta hem den lilla rackaren. Men Melker hade ingen som helst plan på att gå tillbaka in på tomten och trippade så fint vidare till Per kom ikapp honom. Sen morrade han hela vägen hem i famnen på Per.

Igår gjorde han samma sak igen. Raka vägen mot friggan och över på snön..


            

Ovido - Quiz & Flashcards