Alla inlägg den 12 april 2011

Av jenny - 12 april 2011 21:18

Så kom elaka katten på besök ikväll. Både Melker och Freja var ute. Elaka katten var vid altan på baksidan och Melker precis i närheten. Melker var jättearg med öronen bakåt medan elaka katten höll på och sprätte med bakbenen (okastrerad?) men Melker gav ändå inte vika förrän efter ett tag och gick under bordet. Då gick elakingen iväg också. Klart bra! Ingen fight eller så, så snart kommer nog den elaka katten förstå att vår tomt är upptagen.

Av jenny - 12 april 2011 15:34

Melker har firat att han får vara ute och lufta sig. Och han blir snabbt en väldigt harmonisk misse som njuter av livet. Han känns mycket mer tillfreds nu när han fått vara ute några dagar på heltid. Freja tycker också att det är lajbans att han äntligen får vara ute helt själv utan någon av oss hängandes efter hela tiden. Han går iväg och hon följer efter. Nästan som en storebror som drar iväg lillsyrran på äventyr. Hon litar helt på honom utomhus.

Melker har även hälsat på grannkatten Lukas som han inte sett på ett halvår. Det gick hur bra som helst. Melker satt på Lukas tomt och Lukas smög på honom, gjorde ett litet utfall mot Melker som bara lugnt satt kvar. Då luktade de nos mot nos några sekunder och så var ordningen ställd. Skönt, då kan man ju hoppas att de tre musketörerna (Freja, Melker och Lukas) kan jaga väck arga katten när den stryker förbi.


Freja med sin superbra förklädnad, knappt så man ser henne ute

 


melker i blåsten

 


melker har fått syn på nån i skogen

 


Ovido - Quiz & Flashcards