Alla inlägg den 3 juni 2011

Av jenny - 3 juni 2011 11:02

Här kommer lite bilder från igår när vi lämnade Manne.


             

             

Av jenny - 3 juni 2011 10:49

Manne man har fått ett nytt hem. Igår åkte Eva och jag till Norrtälje med Manne. Det är en familj som bor på landet som behövde en sällskapshäst till sitt 19 åriga sto Fiffi. Det här var en chans alldeles för bra för att inte ta för Mannes skull. Vi vet att han är begränsad i och med sin ringkota på båda fram och det här stället och familjen var verkligen helt perfekt för honom.

Fiffi blev jätteglad över att Manne kom och det hände ingenting när vi släppte ihop dem. Manne gick bara in i hagen, käkade lite och traskade sen vidare för att utforska stället med Fiffi efter sig hela tiden.

Familjen var jättetrevlig och deras 8 åriga son rider ut helt själv på Fiffi på deras gigantiska mark runt om. Tanken är att Manne ska gå och njuta i hagen, bli ompysslad och få en ridtur några gånger i veckan ut i skogen. Och det är precis det han behöver.

Han är inte såld utan de har honom på livslångt foder och det kändes verkligen bra där.

Det är samtidigt tomt här och jag kommer sakna honom jättemycket men vetskapen om att han har det så toppen bra där gör det mycket bättre. Per och jag ska åka dit på måndag redan och hälsa på och lämna en sadel. Det är inte alltför långt till Norrtälje och vi var välkomna dit när vi ville   .


Så nu får man se framåt och för att inte vara utan hästar helt så ska Eva och jag försöka hitta två medryttarhästar i samma stall som vi kan rida på.

Ovido - Quiz & Flashcards