Alla inlägg den 6 september 2011

Av jenny - 6 september 2011 09:57

Melker har varit lite irriterad i de bakre regionerna och slickat och grejat så vi har haft misstanke om mask. Vi vet att han nog kan trycka i sig både det ena och det andra när han är ute och spejar i skogen så det är väl inte helt osannolikt att det kan vara någon mask som irriterar.

Så igår var det operation "få i Melker masktablett", vilket är lättare sagt än gjort. Sist vi höll på så ratade han totalt varianten med att krossa tabletten i smaskig mussla. Så nu var det att försöka öppna munnen och lägga in tabletten direkt och sen muta av något gottis. 3 tabletter hann vi förbruka innan Per lyckades få i honom den sista vi hade kvar *phu*. Han morrade och protesterade men var väldigt snäll med klorna (som är sylvassa) och när han fått i sig tabletten kände han sig väldigt förnärmad och gick iväg och slickade sig i en halvtimme. Tur att de inte är långsinta.. för sen verkade allt vara som vanligt igen.


Inatt har det regnat och blåst ordentligt. Freja hon skulle naturligtvis ut ändå och väckte oss mitt i natten för att vi skulle öppna kattluckan till henne. Vet inte om hon traskade ut då, Melker lär inte ha gjort det. Han hatar när det regnar och surar inne istället och tycker det är vårt fel.

Freja däremot bryr sig inte nämnvärt om det är blött. Så imorse kom hon in alldeles raggig i pälsen, jätteglad att vi var vakna och ville ha käk. Dyblöt! Det är nästan så vi är tvungna att torka av henne för att det nästan droppar. Snacka om att vilja vara ute!

Ovido - Quiz & Flashcards