Alla inlägg den 9 februari 2012

Av jenny - 9 februari 2012 22:21

Igår var vi på Huddinge för en informationskväll inför bäbis ankomst. Tyckte den var rätt bra faktiskt. Det handlade om förlossningen, smärtlindring och allt annat som kan tänkas vara. Men det är verkligen ingen rolig miljö, fast det är det väl egentligen inte på något sjukhus.. Jättestort, massa korridorer och så känns det väldigt opersonligt. Fast nu var vi aldrig på själva avdelningarna utan i en föreläsningssal iofs.

I morse var det info om efter förlossningen på mvc hemma. Den var sådär faktiskt, lite kaka på kaka också från gårdagens info kväll.


Sen har det hunnits med snack med min arbetsgivare inför sjukskrivningen och sen då föräldraledigheten. Eftersom allt är väldigt speciellt efter vad som hänt med nedläggning av min enhet och ingen ny omplacering för min del (iom att jag blev hemma så tätt inpå allt som hänt med jobbet) så ville jag veta mer exakt vad och när saker och ting ska hända sen när jag är tillbaka igen. Vet inte om jag blev så mycket klokare egentligen, men visst lite bättre vart det :)



Ovido - Quiz & Flashcards