Alla inlägg den 4 maj 2011

Av jenny - 4 maj 2011 13:10

Ibland har Freja bara försvunnit helt väck nån halvtimme eller så när hon är ute. Hon brukar annars vara som ett plåster runt Per så vi har undrat vart hon har hållt hus.

Det märkte vi när Per en dag bara såg hennes svans sticka ut under presenningen som ligger på veden och skyddar mot väta. Det var vi tvungna att kolla förstås. Då visade det sig att hon haft så roligt på veden att hon lyckats rubba stapeln så den höll på att rasa. Sen förstod vi att möss har varit på veden också och att det är därför hon har hängt runt där uppe..


freja upptäckt

     

Av jenny - 4 maj 2011 13:02

Vi har ju hållt på med sovrummet ett tag. Det stannade av när vädret blev toppenfint och det bara inte gick att vara inne. Så pratade med brorsan för några veckor sen om "hans" målare kanske kunde komma och sätta tapeten. Inget hände så la det lite på hyllan, till i måndags. Då ringer målaren och säger att han kan komma och kolla på rummet och igår kväll var det klart! Jisses, ibland händer det saker väldans snabbt.

Vad som är kvar är att riva golvet och lägga nytt. Det nya är beställt och vi hoppas det kommer i slutet av veckan, då läggs det in i helgen. En dörrkarm med foder ska upp och dörren då förstås. Foder runt kattvindsluckan behövs, nya dörrar till garderoberna och så ska elen få sig en omgång. Sen är det klart!


tapeten

   

Ovido - Quiz & Flashcards