Alla inlägg den 13 maj 2011

Av jenny - 13 maj 2011 08:54

Igår kom Eva och jag äntligen iväg på en gemensam tur. Jag red bästaste Manne och Eva lånade Khartoum. För flera år sedan så mer eller mindre hatade Khartoum Manne av någon konstig anledning, såg kanske nåt hot hos Manne eller nåt. Så vi undrade hur det skulle gå på vår lilla mystur. Men det gick ju hur bra som helst! Manne var en riktig piggelin och jag var tvungen att hålla in honom hela tiden när vi red bakom. Sen red vi förbi och då pinnade han nog på ännu mer och var så glad! Han kändes fräsch också och Eva kunde inte heller se något när vi tog oss en liten raksträcke trav.

Khartoum däremot verkade faktiskt rätt trött. Han låg och sov först i hagen så hade väl inte vaknat än.. Eva tog några varv på banan efter uteturen och kände på honom.

Sen var det dags att hjälpa lilla hingstfölet in. Nu är han hela 9 dagar gammal och är ju stora killen och vågar sig på att gå lite fel emellanåt från mamma. Men det är verkligen bara 4 extremt långa ben, lite kropp och ett huvud. Men vacker som en dag! Ska försöka komma ihåg att fota.

Ovido - Quiz & Flashcards