Alla inlägg den 1 maj 2012

Av jenny - 1 maj 2012 21:14

               


 


man är inte stor när mjukiskatten ligger bredvid och tar upp nästan lika mycket plats som en själv..

   

Av jenny - 1 maj 2012 20:59

Oj, oj vad tiden flyger iväg..


Vi har haft lite besök.

Det är Pers kompis Henrik från Östergötland som kom hit i helgen tillsammans med sin ena son. De sov över här och jag kan nu också presentera att Henrik kommer bli en av Lovas faddrar! Fast dopet kommer inte vara än på ett tag.


Sen har vi äntligen varit iväg och hälsat på Manne man! Vi lyckades pricka in Eva också så det vart lite fika samtidigt i stallet. Manne däremot var inte riktigt nöjd med att bli borstad och ren dagen till ära. Men till slut så fick han hälsa på Lova (som vanligt sov hon sig igenom besöket..). Det kommer nog bli mer fart på besöken när Lova växt till sig en aning..


manne och lova

 


Vi har firat valborg också. Det gjorde vi hemma hos Pers syster med familj. Jättetrevligt och vi åt som att vi inte sett mat på ett halvår eller så. Jag är iofs hungrig konstant, men maten var god! Sen vart det en promenad till brasan där vi köpte lotter och fika och firade in våren med en massa fyrverkerier. Märkte också att vi kommer behöva köpa hörselkåpor till Lova så hon inte får dålig hörsel vid andra evenemang. Nu höll Lotta och jag för hennes öron, så det var ingen fara på taket. Man lär sig så länge man lever. Fast hon sussade så sött ändå när det smällde runt om. Börjar se ett mönster på det här med sovandet.. alltid när det händer nåt..


valborg

 


Lite fix hemma har det hunnits med också. Fast den biten står Per för numer. Idag har han börjat snickra på trappan till altanen. Den kommer bli toppenfin!


familjen samlad. Freja, Lova och Melker i bakgrunden

 

Ovido - Quiz & Flashcards