Alla inlägg den 18 maj 2012

Av jenny - 18 maj 2012 22:09

Idag så har Lova inte alls varit nöjd med livet. Hon ville inte riktigt sova på förmiddagen så jag tänkte att då går vi till centrum en sväng så hon skulle somna i vagnen. Sagt och gjort så traskade vi iväg och hon slocknade. In på apoteket för att köpa hennes magdroppar. Då kvicknar hon såklart till liv och gnäller lite. Börjar knata hemåt och hennes gnäll blir bara värre och värre och jag går snabbare och snabbare. Men det liksom blir helt hysteriskt från hennes sida. Hon verkligen gallskriker på bebis vis. Försöker med nappen som bara flyger ut, tar upp henne men det hjälper inte heller och så får hon sol på sig. Ner igen i vagnen, in med nappen som flyger åt alla håll. Nästan springer hemåt med vagnen och svettas som 17. Ringer Per för att kolla om bilen kanske står på nåt sätt startklar (ungefär som att han skulle vara synsk och veta att hon skriker så..) så han kan hämta oss, men kom fram till att det nog skulle ta längre tid. Testar att ta upp henne igen när solen gått i moln, samtidigt som jag försöker dra vagnen, och då äntligen slutar hon skrika *phu* till solen kom fram och jag var tvungen att lägga henne i vagnen igen så hon inte skulle få solen på sig. Då började hon skrika igen men då var vi i alla fall hemma på gatan och Per mötte oss och tog henne. In för en portion mat med en väldigt, väldigt varm och minst sagt stressad mamma.. Hua, hoppas att det där aldrig kommer hända igen! Sen har hon varit pipig mer eller mindre hela dan idag. Vi tog tempen, matade, försökte få henne att sova. Till slut kom resultatet i form av 4 fulla blöjor.. Förstår om hon varit lite missnöjd då.. Men det är ju så svårt att veta.


Hur som helst så för att väga upp den här fadäsen så var hon ju alldeles för söt igår istället   

     

Av jenny - 18 maj 2012 22:03

Altanen snickrade Per klart sent i somras men hann inte fixa trappan förrän det var för kallt ute. Så nu har han under två helger slitit med den. Och den vart riktigt snygg!! Passar verkligen perfekt till altanen! Stora steg så man kan få plats fler på trappan (om man nu känner för det), det finns gott om plats att sitta på den och ha fina, stora blommor där utan att det blir trångt.


fina trappan

   


Idag har Per fortsatt sin jobbarhelg med att mecka med lill bilen. Tydligen ett väldans plockepinn med det där så jag har hållt mig undan.. Inte för att jag skulle varit till nån hjälp i vilken fall som helst..

Ovido - Quiz & Flashcards