Alla inlägg den 12 januari 2011

Av jenny - 12 januari 2011 08:45

Igår morse hade Melker röjt undan vattenskålen så det låg vatten på vardagsrumsgolvet och på mattan under hans bur. Det var bara att ta fram handdukar och torka upp och under mattan så den också kunde torka någorlunda.

Igår när Per kom hem från jobbet var det som att Melker haft ff party i buren..

Matskålen var upp å ner, vattenskålen helt uttömd på filtarna, kattsand i vattnet på filtarna, ett berg som han byggt upp i kattlådan och sen har han rafsat med filtarna. Mitt i allt hade Melker suttit som en pigg liten kattunge och ville bara ut.


efter "partyt"

 


såhär brukar det vanligen se ut..

   



Sen i morse vaknade vi med en skräll. Freja brukar gå ut vid 5-6 tiden på morgonen och traska ut genom kattluckan. Så också idag.

Helt plötsligt vid 6.30 hörde vi kattfräs och jam/pip. Förstod direkt att Freja var i bråk. Per sprang ner och öppnade dörren till vardagsrummet och jag drog upp persiennerna uppe i sovrummet och såg den stora grå katten som varit och muckat med Freja för någon vecka sen. Freja hade tagit sig in genom luckan och kom in på det viset utan problem. Den gråa katten försvann ut från baksidan och gick lugnt vidare, den elakingen.

Freja var såklart uppe i varv men verkar inte ha tagit någon skada, för ut ville hon igen. Melker däremot var lite stirrig, tog ut han för en kort morgonpromenad men det vart inte många steg. Han låg mest som en groda och huvudet gick åt alla håll. Så efter nån halvtimme fick han gå in i trygga buren igen. 

Ovido - Quiz & Flashcards