Alla inlägg den 18 januari 2011

Av jenny - 18 januari 2011 17:59

Svårt att tro, men det ligger en misse och riktigt myser här under.


vem där?

  


Freja? Melker?

  


aha, Melker..

  

Av jenny - 18 januari 2011 10:16

Så. Nu är det äntligen dags för oss att piffa till sovrummet så det blir mys sovrummet. Känslan ska vara lugn och behaglig när man går in där.

Just nu känns det väl inte riktigt så..


Ett steg åt rätt håll var att sälja sängstommen. Egentligen kanske inte planen, men det här med blocket är lite roligt, hehe. Så nu blev det bara så att jag la ut den på blocket igår. Fick två snabba svar. En som ville ha de två små malmbyråerna och en som ville ha sängen. Var jättetydlig till hon som ringde om sängen att det bara just var sängen och inga byråer. Helt ok tyckte hon och skulle hämta igår kväll.

Först kom mannen med byårerna och där var det inga problem. Sen kom sängköparen. Två män som snackade engelska (inget fel i det) varav den ena var man till kvinnan som ringde tidigare. Då stod de som två frågetecken och frågade om byråerna också. Jag förklarade, precis som i telefon med kvinnan, att de var sålda och bara sängen var kvar. Näe, då skulle de inte ha sängen. *grrr* Och då har de ändå tagit sig tiden att komma till oss. Förstår om det var tvärtom, att sängen var såld men inte byråerna och de missförstått. Men inte att sängen var kvar. Så sängen är kvar alltså. Hoppas förstås på att nån annan vill ha den.

Men den är nedmonterad och nu kan vi starta fixeriet i helgen i sovrummet!


sängen som ska säljas

  


den här ska också väck, om någon är intresserad   

  

Ovido - Quiz & Flashcards