Alla inlägg under januari 2011

Av jenny - 1 januari 2011 18:42

Såhär på nyårsdagen är man väl inte jättepigg och glider upp i ottan. Vi bestämde oss för att ta sovmorgon, kom trots allt inte i säng förrän vid 4 i natt.

Vid 10 hörde vi att Freja levde rövare på mattan i köket/hallen. Det är en såndär hal matta som flyger runt så fort man puttar till den. Den tycker Freja är såå rolig och håller alltid på och lindar in sig själv i den och grejar. Den ligger nog väldigt sällan där den faktiskt ska..

Så, imorse höll hon då på som 17. Och gav sig aldrig. Nog för att leksaksråttor är roliga, men hon tröttnar oftast efter ett tag. Per gick ner och tyckte att jag också skulle se..

Det var fjädrar över ungefär överallt och mitt på mattan, som låg i en klump nånstans på golvet, låg en stendöd liten stackars fågel. Den blev ointressant för henne i samma ögonblick vi kom ner. Sånt slöseri! Sen förstår jag inte hur hon fått fatt i den med all snö som kom inatt.. Hon har övat upp sig.

Av jenny - 1 januari 2011 18:26

Igår kväll åkte vi hem till Eva, Chrille och Elin.

Vi fick fantastiskt god mat, grillad oxfilé mitt i vintern. Inte illa! *mums*

Elin hon fick sitt, pannkakor och sen glass, tydligen gick det lite för fort för hon fick ont i magen. Det gick däremot över sen när desserten skulle serveras   


Vi hade verkligen en toppen trevlig kväll och blev bjudna på lite spänning också när en av raketerna bestämde sig för att explodera på plats och inte i luften.. Vilken smäll! Inget hände, men det var ett ordentligt tryck vi kände av.

Höjdpunkten var kanske att få se på deras nya gigantiska 3D tv. Heter det så? Ingen aning, men hur som helst så satte vi på oss några speciella "sol"glasögon allihopa och kände oss som "men in black" där vi tittade på en film om fiskar och korallrev i 3D. Helt fantastiskt!

Kring 2 på natten hade vi turen att bli upphämtade av våra grannar. Kan man ha såna bra grannar som bara kommer och erbjuder sig att hämta upp oss när de ändå ska hem? Tydligen. Ska fixa en liten present som tack sen.

Sen natti natti efter en promenad med Melker vid 3 på natten. Han kvicknade såklart till liv och kraxade i buren att han ville gå en liten sväng i huset. Och eftersom det tydligen är han som bossar här hemma så fick han såklart ut och gå, sen var han nöjd.


  


titta långt genom fönstret så ser man Chrille som i högsta hugg grillar i snöyran

  


full rulle i köket

  

Ovido - Quiz & Flashcards